Het NoorderErf

Ik ben Stieneke van der Wal (LinkedIn) en werk sinds 1999 ‘in het groen’. In 2012 heb ik mijn bedrijf Het NoorderErf opgericht. Als deskundige van boerenerven en historische tuinen adviseer ik en maak ontwerpen en beplantingsplannen. Daarnaast begeleid ik de uitvoering. Met mijn nuchtere kijk op het gebruik, de inrichting en het onderhoud van erven en tuinen geef ik praktisch advies.

“Het leuke van mijn werk is het contact met klanten en ik kom op prachtige plekken in het buitengebied

Excursie buitenplaats Groenestein, Groningen

Bij het NoorderErf komen mijn ervaring als landmeetkundige, tuinvrouw, projectleider en de opleiding tot hovenier en adviseur historische parken en tuinen samen. Met als belangrijke basis: groene vingers, het plezier in samenwerken en betrokkenheid bij het landschap.

Mijn wortels liggen in de stad Groningen en in Blokum, een gehucht van drie boerderijen bij het Eemskanaal. In Groningen in een bovenwoning en de weekenden en vakanties in het arbeidershuisje op Blokum. De stad in combinatie met het platteland. Het buiten-zijn loopt als een rode draad door mijn leven.

Naast mijn eigen bedrijf ben ik als vrijwilliger actief:

Kennismaken? Neem dan contact op.

Of maak connectie via LinkedIn of Facebook.