Voor wie?

Het NoorderErf is er voor iedereen die te maken heeft met groen erfgoed. Of u nou eigenaar, agrariër, beheerder bent, of gewoon geïnteresseerd bent in boerenerven, historische tuinen, parken of kerkhoven.

Bewoners van een boerderij(tje) in het buitengebied

Wilt u advies voor de inrichting van uw erf of tuin of hoe u het kan onderhouden? Heeft u vragen over de boomgaard, moestuin of boeren- tuinplanten? Wilt u uw tuin aan laten sluiten bij het landschap of meer natuur op het erf? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven praktisch advies tijdens het tuinconsult of u schakelt ons in voor het maken van een ontwerp of beplantingsplan.

Agrariërs met een boerenerf voor wonen en werken

Woont en werkt u als agrariër met uw gezin op een boerenerf? Dan heeft u praktische werkruimte nodig voor het bedrijf en om er prettig te wonen zijn een tuin en speelruimte ook erg belangrijk. Wilt u advies over de erf-inrichting of een beplantingsplan dat past bij uw bedrijf en woonsituatie? Bent u van plan om uw bedrijf uit te breiden of een andere bestemming te geven? Dan kunt u bij ons terecht voor advies, ontwerp of landschappelijke inpassing.

Eigenaren van historische panden of monumenten

Heeft u een historische woning zoals een pastorie, villa of monumentale boerderij? Dan ligt daar vast ook een historische tuin bij: in een formele of landschappelijke tuinstijl. Wij helpen u deze tuinen met zorg te onderhouden, bijzondere kenmerken terug te brengen of in originele staat te herstellen.

Geïnteresseerden in een workshop, lezing of excursie

Belangstelling voor historische tuinen, boerenerven of fruitbomen? Met een door ons verzorgde lezing of excursie krijgt u op een leuke manier veel interessante informatie. Woont u op een boerenerf of heeft u een boomgaard? Dan is voor u bijvoorbeeld de workshop erfbeplanting of het snoeien van fruitbomen interessant.

Beheerders van parken, kerkhoven en andere historische terreinen

Wilt u als gemeente of terreineigenaar uw park of kerkhof zo goed mogelijk onderhouden? Of is er een nieuw ontwerp of beplantingsplan nodig? Wij denken mee over hoe u dit op een praktische en betaalbare manier inricht en onderhoudt. Woont u bij een monumentaal park of in een dorp met een prachtig kerkhof? Dan kunt u ons inschakelen voor deskundig advies en het contact met de betreffende eigenaar van het historisch terrein.

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.